6 Days MANCHESTER (Holiday Inn Express Manchester 3* - BB)
Alk. US$294
Manchester, United Kingdom

6 Days MANCHESTER (Holiday Inn Express Manchester 3* - BB)

Hotel -- Flight to be added
Tallennettu : tiistai 8. helmikuuta 2022 - Lähtö: perjantai 1. huhtikuuta 2022
Ref ID: 1898150
Kokonaishinta Alk. US$588
Tallennettu : tiistai 8. helmikuuta 2022 - Lähtö: perjantai 1. huhtikuuta 2022

kuvaus

Tietoja kohteesta

Manchester, jossa on mielenkiintoisia museoita, uudistuvaa kaupungin keskustaa ja merkittävää musiikkiperintöä, on jännittävä vierailukohde. Siellä on rikas historia ja kulttuuri, ja tietysti se on maailman suosituimman jalkapallojoukkueen, Manchester Unitedin, koti. Mutta ennen kaikkea Manchester on hauska kaupunki, joka rakastaa viihdyttää vieraitaan. Paikallinen goottilainen katedraali on alueen erottuva arkkitehtoninen maamerkki. Manchesterin goottilaisella katedraalilla on lumoava sisustus, joka on täynnä monimutkaisia puukaiverruksia ja keskiaikaisia kalusteita. Lähellä on Chetham's-kirjasto ja musiikkikoulu, joiden uskotaan olevan maailman vanhin julkinen kirjasto sekä Manchesterin vanhin rakennus. Rikkaassa viktoriaanisessa ja edvardiaanisessa arkkitehtuurissaan, valtava neo-goottilainen kaupungintalo Albert Squarella on nähtävyys sisältä ja ulkoa, Manchesterin historian kuvauksilla koristellun rakennuksen suuren juhlasalin seinät. Taiteen ystäville Manchesterin taidemuseolla on erinomainen kokoelma brittiläistä ja eurooppalaista taidetta. Kiistatta, pohjoisen kruunaamaton pääkaupunki on loistava paikka ostoksille, juomille ja ruoalle. Uudelleenrakennettu IRA:n pommi-iskun jälkeen vuonna 1996, Millennium Quarter on Manchesterin valtavirran ostostemppelien koti, kun taas Corn Exchange on muodin ja tyylin boutique-kauppojen keidas. Yöelämä on legendaarinen, monien perinteisten pubien sekoittuessa hienostuneisiin lounge-baareihin ja äänekkäisiin klubeihin. Joten vaikka se on kaupunki, jolla on menneisyys, Manchesterilla on silmät tulevaisuudessa.
Lisätietoja

Mukana sisältyvät palvelut

01 huhtik.
Majoitusta
5 Yötä
We love it
Holiday Inn Express Manchester East, an IHG Hotel 8,1 Oikein hyvä
Manchester - Keskustaan ​​6,1 kmBED & BREAKFAST Debdale Park Hyde RoadDenton, Manchester M18 7LJ ROOM 1 DOUBLE BED ACCESSIBLE FULLBED
Located in Manchester, Holiday Inn Express Manchester East, an IHG Hotel is within a 5-minute drive of Belle Vue Greyhound Stadium and The Monastery. This hotel is 2.9 mi (4.6 km) from O2 Apollo Manchester and 3 mi (4.9 km) from National Cycling Centre.Make use of convenient amenities such as complimentary wireless internet access, a television in a common area, and a vending machine.Stay in one of 97 guestrooms featuring flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include phones, as well as desks and electric kettles.You can enjoy a meal at The Great Room lounge serving the guests of Holiday Inn Express Manchester East, an IHG Hotel, or stop in at the snack bar/deli. Quench your thirst with your favorite drink at the bar/lounge. A complimentary buffet breakfast is served on weekdays from 6:30 AM to 9:30 AM.Featured amenities include express check-out, a 24-hour front desk, and multilingual staff. Self parking (subject to charges) is available onsite.
Huomautuksia:

Please Note: if no booking has been made yet, then prices and availabilities might vary at the time of the booking.


Kokonaishinta Alk. US$588
Muokata sitä
Tämä ajatus sisältää
Kohteet 1
Majoitukset 1

Omat matkaideamme

Tässä voit tutustua suosituimpiin matkaideoihin

Lisää matkaideoita